Kanada’da toplam 73 türbinin tedariki ve kurulumu için sipariş alan Nordex Group, toplam kapasitesi 508 MW olan iki sözleşmeyle, türbinler için uzun vadeli servis anlaşmalarını da üstlendi. 2025 yılının sonunda alınan bu siparişle tedarik edilecek türbinlerden biri olan N175/6.X, ilk kez Kanada pazarına giriyor.
Soğuk iklim türbinlerini rotor kanatları için Nordex Advanced Anti-Icing System ile donatarak, bu sayede yüksek kullanılabilirlik ve Kanada’nın sert kışları sırasında buzla ilgili arıza sürelerini en aza indirmeyi planlayan Nordex Group, türbinleri 2027 ve 2028 yıllarında teslim etmeyi hedefliyor.
Siparişle ilgili konuşan Nordex Group Kuzey Amerika CEO’su Manav Sharma, “Müşterilerimizin bize olan güveni için minnettarız. Siparişler, Nordex Group’un Kanada’daki pazar konumunu daha da güçlendiriyor. Kanıtlanmış buzlanma önleme teknolojimiz, soğuk iklim bölgelerinde başarı için önemli bir faktör olmaya devam ediyor ve şimdi Kanada’da sunduğumuz ürünlere N175’i de ekleyerek, müşterilerimizin yıl boyunca enerji üretimini en üst düzeye çıkarmalarına ve seviyelendirilmiş enerji maliyetini daha da düşürmelerine yardımcı olabiliriz” ifadelerini kullanıyor.
Bu ürün için size geri dönüş yapalım
Teknik detay, fiyat bilgisi veya teklif talebiniz için formu doldurun. Talebiniz doğrudan ilgili ekibe iletilir.


