ZF Wind Power, SHIFT Platform Sertifikası ile çığır açıyor 

Yayın tarihi:

-

ZF Wind Power, SHIFT 4K ürün platformu için bir “tip ve bileşen” sertifikası aldı. Şirket, bu sertifikayı almaya hak kazanan ilk dişli kutusu tedarikçisi oldu.

Lommel ZF Wind Power’ın SHIFT 4k platformu, uluslararası sınıflandırma topluluğu DNV GL tarafından, tüm platform yelpazesi için sağlanan bir tip ve bileşen sertifikası aldı. Geçmişte, her dişli kutusu tasarımı uzun bir hesaplama dosyası, doğrulama sonuçları ve daha birçok idare sürecinden geçmek zorundaydı. Şu an itibariyle, tüm SHIFT 4k tasarımları tip ve bileşen sertifikalıdır. Müşteriler, süreç hızlandıkça sertifikadan faydalanacak, böylece zamandan tasarruf sağladıkları kadar verimliliği de artıracaklardır.

Müşteri için faydası: Pazara daha kısa sürede açılma

Zaman değerli olduğu için, DNV GL’nin bu sertifikası OEM’ler ve türbin sahipleri için maliyet tasarrufu sağlayacaktır. Geçmişte, idari işlem birkaç ay sürerdi ve şimdi, platformun sertifikası sayesinde, şanzıman hemen kuruluma hazırdır. Sonuç olarak, türbinler veya yükseltmeler daha hızlı kurulabilir ve böylece verimlilik artar.

Tasarımda WE SHIFT, dişli kutusu ve yönetim süreci

ZF Wind Power’ın SHIFT platformunun 2016’da piyasaya sürülmesi; rüzgâr pazarında bir değişime sebep oldu. Platformun modüler yaklaşımı, dişli kutusu hazırlığı ve yeni nesil türbin konseptleri açısından daha fazla esneklik sağlayarak; müşterinin seviyelendirilmiş enerji maliyetini düşürür. Pazarın ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde tahmin etmek için önceden geliştirilmiş ve yükbseltileilir tasarımlar müşterinin gelecekteki pazar trendlerini yakından takip etmesini ve süreci hızlandırmasını sağlar.  Şimdiye kadar ilk dişli kutusu tedarikçisi olan ZF Wind Power, DNV GL’nin tip ve bileşen sertifikasını alarak, platform felsefesini tüm ürün yol haritası boyunca uygulamaya adamıştır. ZF Wind Power Başkanı Mitja Schulz konuyla ilgili olarak, “Hedefimiz bu sertifikayı diğer SHIFT platformlarımız için de elde etmektir ve inanıyoruz ki, bu durum müşterilerimizin geleceğe daha hızlı bir geçiş yapmasına yardımcı olacak” dedi.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version