GTS İLE ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ

Yayın tarihi:

-

Günümüzde genişleyen ticaret hacmiyle enerji sektöründe önemli bir yer alan GTS; inovasyon, enformasyon, teknoloji ve iletişim alanındaki büyük gelişmeleri yakından takip ederek iş ortaklarına, kaliteden hiçbir şekilde ödün vermeden, sıfır hata toleransı, çevreye ve doğaya saygılı uzman kadrosuyla birlikte müşteri odaklı mühendislik çözümlerini sunmaktadır.

Kurumsal Hedefler
GTS olarak kurumsal kaliteye ulaşma, öncelikli amaçlarımız arasındadır. Bu kapsamda kaliteyi bir bütün olarak ele alıp, kurumsal her unsuru içine alan politikalar, düzenlemeler ve uygulamalar geliştirmekte, bunları yazılı dokümanlara dönüştürmekte, kurumsal değerlendirme ve denetimi yazılanlara göre gerçekleştirmekteyiz.

 

Entegre Yönetim Sistemi

Yönetim sistemimiz kuralları gereği hedeflere ulaşma seviyeleri sürekli gözden geçirilmektedir. Modern yönetim unsurlarını benimseyen GTS, dünyaca uygulanan kalite standartlarının entegre edildiği bir yapıya geçmiştir. Bu yapı sayesinde GTS, tüm uygulamalarda verimlilik ve yönetim sistemi başarısını güvence altına almayı hedeflemektedir.

Günümüzde, kuruluşlarda uygulanan yönetim sistemlerinin başarılı olamamasının birinci nedeni; kullanılan form tabanlı sistemlerin kalite kontrol ekibine ve ilgililere getirdiği aşırı iş yükü ile pratiklik kazanamaması, yönetimin ihtiyaç duyduğu kritik verimlilik analizlerinin ve durum incelemelerinin istendiği anda ve tutarlılıkla yapılamamasıdır.

Teknolojiye Yapılan Yatırım

GTS etkin bir Entegre Yönetim Sistemi (EYS) için, BSOFT QMAN EYS Programı ile esnek ve rahat uygulanabilen sağduyulu bir dokümantasyon ve kayıt sistemi geliştirerek, EYS kapsamındaki kayıtları kategorize ederek birleştiren, esnek ve pratik bir kayıt takip sistemi oluşturmuş; günlük iş emirlerini de bu sistem üzerinden çalıştırırken EYS’nin doküman yükünü hafifletmiştir.
BSOFT QMAN EYS
Kuruluşumuz, BSOFT QMAN altyapısı ile ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi’nde kullanılan doküman ve kayıtların organizasyonunu, tüm süreçleri yönetmeyi sağlayan bir elektronik entegre sistemdir. Entegre yapı GTS’ nin sistem ihtiyaçları doğrultusunda sürekli geliştirilebilir olarak tasarlanmış %100 web tabanlı birbirine entegre modüllerden oluşmaktadır. Sistemin kurulumu ile süreçlerde hız, iletişimde performans, kalite maliyetlerinde azalma ve verimlilik artışı ile birlikte saha faaliyetlerinin daha etkin organizasyonu hedeflenmiştir.
Kalite yazılımı parametrik bir altyapıya sahiptir. Merkezde olduğu gibi tüm çalışma sahalarında ve mobil uygulamalarda kullanılabilir olarak tasarlanmış teknolojisi ve basit ara yüzü ile bilgi aktarımında esneklik sağlanırken aynı zamanda yetki kontrolü ve onay mekanizmaları ile donatılmıştır. GTS Kalite şartlarının faaliyet gösterilen tüm sahalarda uygulanabilmesi için web üzerinden kullanıcı girişleri yetkili saha süpervizörlerine ve ekip liderlerine dağıtılmıştır. İş akışında ihtiyaç duyulan bildirimler elektronik posta ile yapılabildiği gibi kullanıcıların ekranına düşen görev penceresinden iletişim ve görevlendirme detayları belirlenebilmektedir. Servis ve bakım faaliyetleri ile kalite kontrol işlemlerinin raporlama adımları sayısal analiz ve grafiklerle desteklenmiştir. Aksiyon zamanlamaları ve uygulayıcılara hatırlatma bildirimleri ile aksiyonların gerçekleşmeleri güvence altına alınabilmektedir.
GTS hiyerarşisi Rüzgar Türbinleri Servis ve Bakım kadrosunu tanıtmak ve yönetmek amacıyla elektronik ortamda belirlenmiştir. Hiyerarşik kırılımlar yetki sınırlarını ifade etme kabiliyetine sahiptir. Personel yönetimine ilişkin Entegre Yönetim Sistemi şartları bir yetkinlik ve eğitim yönetimini şart koşmaktadır. Bu konuda Rüzgar Endüstrisinde ihtiyaç olan şartların tanımlanması ve yönetilmesi için GTS elektronik bir yetkinlik izleme yöntemine sahiptir. BSOFT QMAN sisteminde tanımlanmış hizmet ve ürün kalitesini etkileyen personelin yetkinlik yönetimi modülleri ile personelin işe uygunluğu elektronik ortamda izlenmekte ve eğitim ihtiyaçları planlanabilmektedir.
Personelin görevlendirilmesiyle ekip yönetimi, duruşlar ve çalışma zamanları, izin yönetimi kapsamında takip edilmektedir. Oluşturulan elektronik süreçler NET mimarisi üzerinde çalışan yazılım ile işlemlerde hız ve kolaylığa sahiptir. Veri kayıplarını önlemek, verilerin bütünlüğü, gizliliğe erişilebilirliğini sağlamak amacıyla SQL Server veri tabanı desteği sağlanmıştır. İşlem iletişim modülleri tüm SMTP/POP3 uyumlu mail sistemleri ile çalışabilme özelliğine sahiptir.
Entegre Yönetim Sistemimizin uygulama süreçleri aşağıdaki ana menülerin entegrasyonu ile yönetilmektedir.
– Doküman Yönetimi
– Proses Yönetimi
– Çevre Yönetimi
– Düzeltici ve Önleyici Faaliyetler Yönetimi
– Denetim Faaliyetleri Yönetimi
– İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemi
– Kalibrasyon Yönetimi
– Müşteri Memnuniyeti Yönetimi
– Toplantı Yönetimi
– Eğitim ve Yetkinlik Yönetimi
Kuruluşumuz GTS, enerji sektörünün ihtiyacı olan ürün ve hizmetleri kalite süreçlerini yöneten bir altyapıda sumayı hedeflemiştir. Kuruluşumuz, yönetim sistemlerinin insan merkezli, maliyetleri oluşmadan önlemeyi amaçlayan, paydaşların katılımını ve sürekliliği hedefleyen yaklaşımını tüm çalışmalarına yansıtmaktadır.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version